3 mai 2024
Cursuri de calificare gratuite

Cursuri de calificare gratuite

Comunicat de presă

Cursuri de calificare gratuite

 în

 luna noiembrie 2023

AJOFM Dâmbovița vine și în această lună în întâmpinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin programele de formare profesională pe care le pune la dispoziția celor care doresc să se califice, recalifice, perfecționeze sau să se specializeze, prin cursuri și stagii de practică pentru cele mai căutate meserii de pe piața muncii actuală.

AJOFM Dâmbovița oferă gratuit persoanelor înscrise în baza de date, servicii de informare și consiliere profesională în vederea identificării aptitudinilor și abilităților pentru stabilirea nevoii de formare profesională.

Precizăm că programele de formare profesională sunt alcătuite din două componente principale:

-componenta teoretică

-componenta practică

În luna noiembrie, AJOFM Dâmbovița prognozeză să deschidă următoarele cursuri:

– montator instalații solare, stilist protezist de unghii, confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice, competențe de bază în matematică, știință și tehnologie, manichiură – pedichiură, inspector în sănătate și securitate în muncă, competențe de comunicare în limba română, agent de securitate, coafor și operator introducere, validare, prelucrare date.

     Alte informații suplimentare, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Persoane fizice / Formare profesională, on – line: e-mail – ajofm.db@anofm.gov.ro sau la telefon: 0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.

       Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial