26 aprilie 2024
Cum să alegi cămașa potrivită pentru bărbați? Ghid pentru mărimi și stiluri Cum să alegi cămașa potrivită pentru bărbați? Ghid pentru mărimi și stiluri

Cum să alegi cămașa potrivită pentru bărbați? Ghid pentru mărimi și stiluri

Un bărbat elegant va avea întotdeauna cămașa potrivită pe el, iar aceasta va fi asortată până la cel mai mic detaliu celorlalte articole din ținuta vestimentară. Într-adevăr, cămașa este un articol vestimentar obligatoriu în garderobele bărbaților care doresc să aibă ținute de ocazie desăvârșite, dar și în ale celor care doresc să ofere ținutelor zilnice un plus de eleganță, o notă personalizată prin care se pot face remarcați.

Cămașa pentru bărbați potrivită este cea aleasă corect, iar pentru aceasta, este posibil să ai nevoie de câteva sfaturi esențiale cu privire la mărimea cămășii sau la stilul acesteia. Iată câteva informații în acest sens. 

Ce modele de cămăși bărbătești poți alege pentru ținutele casual?

Ținutele casual sau cele smart casual pot fi completate și de cămașa potrivită, însă alegerea acesteia trebuie să fie una potrivită. Atunci când cumperi camasi barbati potrivite pentru o ținută casual sau smart casual desăvârșită, asigură-te că este vorba despre acea cămașă care se potrivește stilului vestimentar care te caracterizează și că reflectă preferințele pe care le ai în ceea ce privește culoarea, materialul sau modelul. Poți alege cămăși în carouri sau dungi pe care să le porți peste un tricou și alături de pantaloni chino sau de blugi în culoarea preferată, dar și cămăși cu diverse imprimeuri, din bumbac, în diverse variante de culoare și în combinații inedite. Alege ceea ce te reprezintă și vei avea garanția unei alegeri potrivite. 

Ce modele de cămăși poți alege pentru ținutele elegante?

O ținută office sau una care trebuie să fie adecvată unui eveniment deosebit sau unei întâlniri de afaceri importante trebuie să fie completată de cămașa potrivită. Este posibil ca acesta să fie articolul vestimentar care definește întreaga ținută și care îi oferă acesteia personalitate, motiv pentru care se impune o alegere cu adevărat potrivită. Astfel, te poți orienta spre o alegere clasică prin care vei identifica de fiecare dată soluția care să te salveze – este vorba despre cămașa albă cu guler italian cu întăritură, o cămașă care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat elegant care se respectă. O ținută business nu poate fi completă fără acest articol de imbracaminte barbati, iar versatilitatea pe care o oferă aceasta când este vorba despre asortare este cea care o face să fie prima alegere în materie de eleganță. O cămașă albă poate garanta un look desăvârșit atunci când este combinată cu costumul potrivit și cu accesoriile care o evidențiază în cel mai plăcut și elegant mod. 

imbracaminte barbati

La ce ținute poți asorta o cămașă neagră?

Dacă nu te îndrepți spre clasicul alb atunci când alegi cămașa office sau dacă nu ești adeptul cămășilor cu modele, dungi, carouri sau alte imprimeuri, atunci poți alege o cămașă neagră pe care să o adaptezi la stilul potrivit. Poți face o astfel de alegere pentru o ținută all black sau pentru o ținută casual, una smart casual sau chiar una elegantă în care reușești să faci potrivirea corectă a articolelor vestimentare, iar ceea ce vei obține este un aspect modern, elegant și rafinat pe măsura așteptărilor. 

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial