26 aprilie 2024

Cum a fost păcălit un patron din Târgoviște!

bani1Poliția dâmbovițeană atrage atenția cetățenilor:

Atenție la înșelăciuni! Fiți prudenți!

În ziua de 08 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale din localitate cu privire la faptul că a fost înșelat.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că o femeie ar fi intrat în incinta societății și ar fi solicitat un produs, pentru care i-ar fi dat agentului comercial o bancnotă de 100 de lei.

Profitând de neatenția angajatului, bănuita ar fi reintrodus banii în portofel, ar fi primit produsul solicitat, precum și restul de bani.

După plecarea acesteia, vânzătorul a realizat că a fost înșelat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, în vederea identificării principalei bănuite și recuperării prejudiciului.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița recomandă angajaților societăților comerciale să fie prudenți în momentul în care primesc de la clienți bancnote mari pentru a fi schimbate în altele mai mici sau pentru a achita diferite produse.

Așa-zișii clienți profită de orice moment de neatenție pentru a sustrage din banii primiți rest, unii dintre ei răzgândindu-se chiar și în ceea ce privește achiziționarea produselor respective.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial