3 mai 2024
Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița – ”Sprijin orice inițiativă ce are ca scop un aer mai curat”

Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița – ”Sprijin orice inițiativă ce are ca scop un aer mai curat”

”De Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, am ales să mă alătur Asociației Ecologice Regionale – AER Muntenia Sud și să particip la marșul de conștientizare a dreptului de a trăi într-un mediu sănătos organizat la Slobozia, Ialomița.

Sprijin orice inițiativă ce are ca scop un aer mai curat, este o luptă pe care tot societatea civilă o are de dus împotriva poluatorilor și a autorităților care ar trebui să-și facă datoria și să protejeze mediul și sănătatea cetățenilor.

Într-o Românie în care scade speranța de viață din cauza poluării ar trebui să existe mai multe astfel de evenimente pentru ca vocea celor care le pasă de mediul înconjurător să fie auzită.

Activitatea mea ca parlamentar este în mare parte bazată pe inițiative de protejare a mediului, pentru aer curat, pentru sănătate. De aceea mă bucur să pot participa astăzi la un eveniment care trebuie susținut, multiplicat în multe alte zone ale țării și sprijinit de cât mai mulți politicieni”, a precizat Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial