29 martie 2024
Crevedia – Peste 47 de mii de ouă, CONFISCATE! Vezi motivul

Crevedia – Peste 47 de mii de ouă, CONFISCATE! Vezi motivul

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării peste 47 500 de ouă, depozitate fără respectarea normelor sanitar veterinare

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi Gărzii Financiare Dâmboviţa au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii aprovizionării şi comercializării de ouă de consum din Polonia.

În urma verificărilor efectuate în cadrul mai multor societăţi comerciale, ce aveau puncte de depozitare în localitatea Crevedia, s-a constatat încălcarea normelor sanitar veterinare privind trasabilitatea produselor şi a normelor fiscale privind întocmirea documentelor de gestiune, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum de 14 000 lei, conform art. 6 alin. 1, lit. a) pct. 10 din H.G 984/2005 şi art. 42 alin. 1 din legea 82/1991.

De asemenea, a fost dispusă confiscarea cantităţii de 47 520 de ouă, în valoare de 12 000 lei, pentru care nu au fost respectate normele sanitar veterinare privind trasabilitatea produselor de origine animală.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial