25 ianuarie 2022
Coșmar fără sfârșit pentru o tânără din Dâmbovița. Urmărită şi bătută de soț timp de luni de zile

Coșmar fără sfârșit pentru o tânără din Dâmbovița. Urmărită şi bătută de soț timp de luni de zile

femO tânără de 25 de ani din Priboiu povesteşte că a fost bătută de mai multe ori de soțul ei violent și gelos.

La început l-a iertat pe individ și a încercat să rămână alături de el și de copilul lor de numai trei ani.

fem6Numai că episoadele violente s-au tot repetat, iar în cele din urmă, tânăra a obținut un ordin de protecție împotriva bărbatului. Nici așa agresorul nu s-a potolit și a continuat să îi facă necazuri.

Cei doi tineri s-au cunoscut în urmă cu aproape șase ani. S-au căsătorit și au devenit părinții unui băiețel de trei ani. Femeia spune că de la an la an soțul ei a devenit tot mai posesiv, iar când consuma alcool se transforma într-un adevărat monstru.

fem3Reclamantă: „Calvarul a început mai de mult timp, dar mai rău a fost din septembrie, de când m-am hotărât să plec de acasă și să o termin cu el. A tot insistat să ne împăcăm, l-am iertat de câteva ori, dar de fiecare dată a fost din ce în ce mai rău. A dat în mine. Se poate ajunge la ce e mai rău.”

Reporter: „Vă temeți pentru viața dumneavoastră?”

Reclamantă: „Da.”

fem5Bărbatul de 28 de ani a mai fost audiat și în trecut de polițiști pentru scandalurile provocate în familie și a promis că situația nu se va mai repeta. Nu s-a ținut, însă, de cuvânt, iar agenții au cerut în ultimele luni două ordine de protecție împotriva lui.

fem1Procurorii nu le-au admis. Joi, individul și-a căutat din nou soția și i-a făcut scandal monstru pe stradă. De această dată, instanța a decis să emită un ordin de protecție împotriva lui, iar polițiștii l-au reținut.

Vecinii celor doi tineri știu scandalurile care se aud în gospodăria lor. Sunt convinși că totul pleacă de la alcool, mai cu seamă că pe femeie o știu gospodină și liniștită

fem2Vecina familiei: „Probabil că pe fondul băuturii.”

Reporter: „Fata, cum o știți? E cuminte?”

Vecină: „E cuminte, muncitoare, ascultătoare, foarte cuminte. E o fată respectuoasă. E bună.”

De teama individului furios, tânăra povestește că și-a luat copilul și s-au mutat cu chirie într-o locuință din Târgoviște. Din nefericire, însă, nici aici n-au scăpat de necazuri. După ultima sa ispravă, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și și-a petrecut noaptea în arestul Poliției Dâmbovița.

fem4Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița: Un bărbat ar fi încălcat în mod repetat obligațiile dispuse printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Târgoviște, la data de 11 februarie.”

Bărbatul este cercetat penal pentru că nu a respectat ordinul de protecție, dar și pentru violență în familie.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial