2 mai 2024
Corbii Mari – Radio PIRAT, DJ cercetat!

Corbii Mari – Radio PIRAT, DJ cercetat!

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa au identificat, astăzi, un bărbat care desfăşura activităţi de emitere ilegală de programe audio.

La data de 2 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – I.P.J. Dâmboviţa, în colaborare cu specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii Bucureşti, au efectuat o percheziţie la locuinţa lui D.I.D., de 27 de ani, din localitatea Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, unde existau indicii că bărbatul desfăşoară activităţi de emitere ilegală de programe radio.

În urma percheziţiei, au fost identificate un emiţător radio artizanal, o unitate centrală de calculator care conţine opere muzicale şi programe pentru calculator, o antenă tip dipol deschis, cu ajutorul cărora se emiteau neautorizat programe radio.

Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de D.I.D, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de emitere şi retransmitere de programe radio fără licenţă audiovizuală, licenţă de emisie, autorizaţie tehnică de funcţionare sau autorizaţie de retransmisie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 96 alin 1 din Legea 504/2002 şi radiodifuzare de opere purtătoare de drepturi conexe fără acordul titularilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 140 alin1 lit. d din Legea 8/1996.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial