8 mai 2024

Corbii Mari – Investiţii în sănătate

ionut-banica“Poate mai mult ca oricând, există, astăzi o preocupare sporită pentru ceea ce se întâmplă în domeniul Sănătății, la toate nivelurile. E important ca fiecare autoritate să-și facă treaba, acolo unde are atribuții și responsabilități, astfel încât eforturile să se regăsească în servicii mai bune pentru populație.
La nivel local, noi am investit masiv în infrastructura de #Sănătate. Mai țineți minte cum arătau dispensarele comunei până în 2016? Era un dezinteres total al fostei administrații față de infrastructura de sănătate si medicii din comuna noastră.
Am promis că reparăm această batjocură și ne-am respectat angajamentul. Bilanțul arată astfel:
Construire unitate sanitară la Corbii Mari = 3.224.639,68 lei (finalizare în mai puțin de o lună);
Reabilitare dispensar uman în satul Petrești = 54.233 lei (finalizat);
 Reabilitare dispensar uman în satul Ungureni = 131.609 lei (în execuție);
PROIECT NOU, pe fonduri europene: Construire dispensar uman în satul Grozăvești(se va depune pentru obținerea finanțării – sursa de finanțare AFIR)
Sunt lucruri pe care le-am putut face în mod direct, cu pârghiile și resursele pe care le-am avut.
În același timp, însă, a trebuit să facem față provocării neașteptate (și nedorite) a acestui virus periculos. Am fost direct afectați și a trebuit să ne adaptăm din mers. Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru felul în care ați reacționat, uniți și responsabili. Un rol foarte important in depășirea cu bine a acelei perioade l au avut doctorii de familie din comuna noastră: dr.Daniela Mitrea, dr. Ramona Pivniceru-Pavel, dr. Alina Elena Zimța dr. Găinaru Cristian , doamna farmacist

Dumitra Avramescu si toti asisteneții medicali si farmaciști de la noi din comună cărora le MULȚUMESC???????????? public si le sunt recunoscător.Am făcut tot ce a depins de noi ca să creștem gradul de protecție – măști pentru populație, dezinfecții repetate cu substanțe biocide, dezinfectanți pentru școli, gradinițe, instituții. Am fost umăr lângă umăr și sunt mândru de noi toți”, spune primarul Ionuţ Bănică.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial