19 aprilie 2024

Controale la Odobeşti şi Găeşti! Ce nereguli au găsit poliţiştii

accp5Acţiune a poliţiştilor găeşteni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în colaborare cu Secţia nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, a delictelor silvice, precum şi pentru reducerea riscului rutier.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat 124 de autovehiule şi 172 de persoane.

În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 84 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.685 de lei şi au fost constate două infracţiuni la Codul Silvic.

De asemenea, poliţiştii au reţinut două permise de conducere pentru consum de alcool şi au confiscat 1 m³ de material lemnos.

Cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Odobeşti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât şi prelevarea de mostre biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuz ori sustragere a conducătorului unui autovehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

De asemenea, alte două persoane de 35 şi 39 de ani, sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, după ce au fost depistate de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme neînmatriculate pe raza municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial