21 mai 2024
Controale în trafic, la Mănești și Moreni. Doi șoferi, sub influența alcoolului la volan

Controale în trafic, la Mănești și Moreni. Doi șoferi, sub influența alcoolului la volan

Doi bărbați cercetați pentru conducerea unor vehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe

La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Dragomirești au depistat pe drumul județean 702 B, în comuna Mănești, un bărbat de 28 de ani, din comuna Tătărani, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au depistat pe str. Cpt. Pantea Ion, un tânăr de 24 de ani, din Municipiul Moreni, în timp ce ar fi condus un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi conducători auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial