11 mai 2024
Controale în Dâmboviţa. Ce nereguli au găsit poliţiştii

Controale în Dâmboviţa. Ce nereguli au găsit poliţiştii

Polițiștii la datorie pentru siguranța comunității

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, au acționat pentru creșterea gradului de siguranță a comunității și pentru pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 258 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 58.715 de lei, și au intervenit la 18 evenimente, dintre care 10 au fost sesizări prin SNUAU 112. Au fost sesizate 19 infracțiuni, dintre care 10 au fost contra persoanei și 7 contra patrimoniului.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe raza întregului județ, au fost desfășurate acțiuni în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate 1516 de persoane, verificate 117 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 95 de restaurante/terase/fastfood-uri și 20 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

Activitățile desfășurate au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, fiind verificate 295 de astfel de autovehicule.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale persoanelor depistate că nu respectă normele referitoare la portul măștii de protecție.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial