vin. sept. 20th, 2024

S-au cinstit bine, iar apoi s-au urcat la volan. Este pățania a doi șoferi din județul Dâmbovița, depistați sub influența alcoolului în timp ce se aflau pe un drum din Găești.

Primul oprit în trafic a fost un bărbat, de 40 de ani. În cazul lui etilotestul a indicat o valoare de 0,,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, un alt bărbat, de 36 de ani, a fost prins tot cu alcoolemie în timp ce șofa prin Găești.

Acesta avea o alcoolemie uriașă, de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambiii au fost duși la spital pentru prelevarea de probe de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar ulterior au ajuns la secție, pentru declarații.

‘’La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat pe strada Republicii din localitate, un bărbat de 40 de ani, din Găești, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării efectuate în acest sens, a fost indicat un rezultat cu valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tot pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au surprins un bărbat de 36 de ani, din Dragodana, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada 1 Decembrie, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat cu valoarea de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările continuă”, conform Poliției Dâmbovița.