26 aprilie 2024
Controale cu dosare penale, noaptea trecută, pe şoselele din Dâmboviţa

Controale cu dosare penale, noaptea trecută, pe şoselele din Dâmboviţa

La data de 13 Decembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Titu au oprit, pentru control, pe raza localității Braniștea, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Văcărești. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost supus testării cu etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, în cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au surprins în trafic, pe raza orașului, un alt bărbat, de 22 de ani, care conducea un autoturism, deși nu poseda permis de conducere. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 01:33, polițiștii au depistat în trafic un conducător auto, de 32 de ani, care ar fi condus un autoturism, pe Șoseaua Găești, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial