5 mai 2024

CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI! Uite ce-au găsit poliţiştii după trei percheziţii FULGER!

www.mariusbuga.ro_images_tigariÎn urma percheziţiilor domiciliare efectuate ieri de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete, au fost indisponibilizate 12.360 de ţigarete şi produse accizabile nemarcate, iar trei persoane au fost reţinute.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, au descins la locuinţele a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal, peste limitele prevăzute de lege, de produse accizabile nemarcate.

Din cercetări a reieşit că în perioada februarie-aprilie 2015, bănuiţii, cu vârste cuprinse între 42 şi 51 de ani, ar fi comercializat ţigări provenite din contrabandă.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate 12.360 de ţigarete şi produse accizabile nemarcate în valoare de 600 de lei.

Prejudiciul cauzat este de 50.000 lei.

În urma administrării probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentati magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial