3 mai 2024
Conducerea Spitalului Municipal Moreni, măsuri de ultimă oră

Conducerea Spitalului Municipal Moreni, măsuri de ultimă oră

Webp.net-resizeimage (2)Stimați pacienți și aparținători,
Conducerea Spitalului Municipal Moreni, vă transmite faptul că a luat toate măsurile de prevenție recomandate de Organizația Mondială a Sănătății si in conformitate cu prevederile Hotararii COMITETULUI NATIONAL PENTRU SITUATII SPECIALE DE URGENTA (CNSSU) nr. 3 din 28.02.2020 privind aprobarea procedurii operationale privind gestionarea cazurilor de infectie cu noul Coronavirus , pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
Dintre acestea, cele cu impact direct asupra pacienților noștri și a aparținătorilor acestora sunt:
⛔️ RESTRICȚIONAREA ACCESULUI ÎN SPITAL – în prezent accesul în spital este permis doar pacienților, în urma triajului epidemiologic. Aparținătorii pacienților internați nu mai au acces în incinta spitalului, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
PUNCT DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC – începând cu data de 11 martie, este funcțional punctul de triaj epidemiologic. Acesta este situat la intrarea în spital, într-un spațiu special amenajat, are circuite perfect funcționale și personal instruit,. Toți pacienții sunt triați la intrarea în spital, prin verificarea temperaturii, a simptomatologiei și completarea formularului de anchetă epidemiologică. Până în acest moment nu s-a înregistrat niciun caz de pacient cu suspiciune de infecție respiratorie acută cu COVID-19.
INSTRUIREA PERSONALULUI – întregul personal al spitalului a fost instruit și cunoaște toate măsurile care trebuie luate în această situație de urgență.
LIMITAREA PROCEDURILOR MEDICALE – în situațiile în care este posibil, optăm pentru amânarea intervențiilor programate
STOCURI MATERIALE – am asigurat stocurile de materiale sanitare și dezinfectanți necesare pentru următoarea perioadă, pentru buna funcționare a activității în spital.
CURĂȚENIA ȘI DEZINFECȚIA – am intensificat activitățile de curățenie și dezinfecție în toată incinta spitalului.
TOTODATĂ,
Vă asigurăm că toate măsurile luate au în vedere, în primul rând, grija pentru pacienții noștri, evitarea expunerii lor la riscuri suplimentare. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Vă reamintim faptul că Spitalul Municipal Moreni, nu este un spital de urgență. Vă rugăm ca, în măsura în care este posibil, să amânați prezentarea la spital, pentru a nu vă expune unor riscuri suplimentare.
Vă rugăm să dați dovadă de responsabilitate, să respectați cu strictețe măsurile de prevenție comunicate oficial și să evitați aglomerațiile.
Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru desfășurarea în bune condiții a activității medicale, pentru limitarea riscurilor, în binele pacienților noștri.
Vă recomandăm să luați în considerare doar informațiile transmise din sursele oficiale. Pentru recomandări și alte informații, puteți suna la linia TELVERDE, pusă la dispoziție de Ministerul Sănătății
TELVERDE 0 800 800 358
VĂ MULȚUMIM PENTRU COLABORARE!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial