2 mai 2024
Concurs educativ: „Atenție! E viața ta!”

Concurs educativ: „Atenție! E viața ta!”

Concurs educativ dedicat copiilor, cu prilejul Zilei Poliției Române, în cadrul Proiectului de prevenire a victimizării minorilor „Atenție! E viața ta!”

La data de 22 martie, pentru a celebra apropierea Zilei Poliției Române, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat un concurs educativ intitulat „Respect legea! Respect viața!”, la Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu”, din Târgoviște, în cadrul Proiectului de prevenire a victimizării minorilor „Atenție! E viața ta!”.

La competiție au participat elevi și cadre didactice de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște, Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” Găești, Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială nr. 4 din Moreni.

Probele concursului au constat în rezolvarea unui chestionar, a unei test Kahoot și a unui puzzle. Activitatea a stârnit interesul participanților, iar subiectele abordate au fost din domeniile juridic, istoria Poliției Române, siguranța online și conexiunile dintre Biblie și Codul Penal.

Pentru eforturile depuse, participanții au fost răsplătiți cu premii oferite de colaboratori și organizatori. Concursul a fost desfășurat în colaborare cu Arhiepiscopia Târgoviștei, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu”, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Universitatea „Valahia” din Târgoviște – Facultatea de Drept și Științe Administrative, Organizația „Salvați Copiii”, Asociația Internațională a Polițiștilor și Corpul Național al Polițiștilor.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial