2 mai 2024
Cojasca – Beneficiarii de ajutor social, ameninţaţi cu FOC LA CASE?

Cojasca – Beneficiarii de ajutor social, ameninţaţi cu FOC LA CASE?

COMUNICAT DE PRESĂ

La Cojasca, candidatul USL la primărie amenință beneficiarii de ajutor social

Reprezentanții Partidului Democrat Liberal Dâmbovița aduc în atenția Biroului Electoral Județean Dâmbovița faptul că, în localitatea Cojasca, Gheorghe Victor, candidatul propus de USL pentru funcția de primar, amenință beneficiarii de ajutor social în sensul că, dacă nu votează USL la alegerile locale din 10 iunie 2012, nu le mai acordă drepturile bănești, că le demolează casele construite fără autorizație, că-i debranșează de la sursa de energie electrică sau că le dărâmă stâlpii de iluminat. Candidatul USL a extins amenințările și la consilierii locali afirmând că le dă foc la case.

Având în vedere gravitatea faptelor relatate, PDL Dâmbovița solicită BEJ să ia de urgență măsurile legale care se impun, în conformitate cu dispozițiile art.3 alin.(1) din Legea nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și prevederile art.77 din Legea nr.67/2004 pentru alegerea autorităților administrației publice locale.

Totodată, PDL Dâmbovița solicită BEJ să comunice sesizarea către: Biroul Electoral de Circumscripție Cojasca, IJP Dâmbovița, Autoritatea Electorală Permanentă, Instituția Prefectului Dâmbovița.

Departamentul juridic al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial