19 aprilie 2024
CJ Dâmboviţa cere ajutorul parlamentarilor pentru proiectele de investiţii. Deputatul USR PLUS, Daniel Blaga, receptiv la discuţii

CJ Dâmboviţa cere ajutorul parlamentarilor pentru proiectele de investiţii. Deputatul USR PLUS, Daniel Blaga, receptiv la discuţii

Oficialii Consiliului Judeţean Dâmboviţa au organizat o dezbatere cu parlamentarii judeţului. Şeful CJD le-a cerut ajutorul senatorilor şi deputaţilor pentru obictivele propuse în anii ce urmează.

“Discuțiile purtate alături de colegii mei s-au axat pe situația proiectelor aflate în derulare în județul Dâmbovița, precum și pe obiectivele de investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are în vedere începând cu anul 2021. Documentele au fost structurate pe următoarele capitole: infrastructură, sănătate, administrație, mediul de afaceri, agricultură, învățământ, protecția mediului, cultură și turism. Având în vedere necesitățile financiare ale județului Dâmbovița, am solicitat sprijinul tuturor parlamentarilor, astfel încât viitoarele alocări bugetare, dar și construcția bugetului de stat să susțină investițiile propuse, precum și pe cele deja angajate și aflate în diferite stadii de execuție. Pentru ca toate acestea să fie implementate, este nevoie de un efort comun al Consiliului Judeţean, al parlamentarilor dâmbovițeni, al tuturor primăriilor și consiliilor locale, dar și al dâmbovițenilor”, spune Corneliu Ştefan, preşedintele CJ Dâmboviţa.

La discuţii a fost prezent Daniel Blaga, deputat USR PLUS de Dâmboviţa.

Reprezentantul Coaliţiei de Guvernare le-a transmis celor de la Consiliul Judeţean că există deschidere la dialog şi că va depune orice efort pentru proiectele importante.

“Ne interesează soarta judeţului Dâmboviţa. Atât eu, cât şi colegul meu, Dragoş Popescu, senator USR PLUS Dâmboviţa, susţinem orice demers legal pentru a se dezvolta judeţul. Suntem însă foarte atenţi să nu apară derapaje şi să nu existe alte interese în afara celor pentru binele comunităţii dâmboviţene”, a transmis deputatul Daniel Blaga.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial