26 aprilie 2024
CITEŞTE CE TE PRIVEŞTE! Cristi Stan continuă să-i informeze pe târgovişteni!

CITEŞTE CE TE PRIVEŞTE! Cristi Stan continuă să-i informeze pe târgovişteni!

“ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA LA UN “CLICK” DISTANTA

Potrivit principiului transparentei decizionale in administratia publica, in calitate de consilier local, voi continua activitatea de informare a targovistenilor cu privire la hotararile luate de Consiliul Local Targoviste cu impact semnificativ pentru comunitatea locala.

A avut loc o sedinta extraordinara a consiliului local, in cadrul careia au fost dezbatute si aprobate o serie de proiecte de hotarare importante pentru activitatea administrativa locala.

a). Astfel, a fost acordat un sprijin financiar de urgenta in cuantum de 11.141 lei Asociatiei de proprietari nr. 175, pentru refacerea si repunerea in functiune a instalatiei de distributie gaze aferenta blocului nr. 56, scara D, str. Moldovei, Targoviste, afectata de incendiul din data de 20.11.2013.

b). Un alt proiect de hotarare dezbatut si aprobat a vizat rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Târgovişte pe anul 2013, asigurandu-se fondurile necesare achitarii drepturilor salariale pentru personalul incadrat la Directia de Asistenta Sociala, Directia Gradina Zoologica, Clubul Sportiv Municipal, Directia de Salubritate, Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat, Politia Locala.

Va multumesc pentru interesul aratat si astept opiniile si sugestiile dumneavoastra!”, scrie liderul PSD Târgovişte, Cristian Stan, pe pagina sa de socializare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial