25 aprilie 2024
Ciocăneşti – I-a dispărut soţul 24 de ore! Nu-ţi imaginezi cum şi unde l-a găsit…

Ciocăneşti – I-a dispărut soţul 24 de ore! Nu-ţi imaginezi cum şi unde l-a găsit…

Descoperire macabra in satul Cretu, la Ciocanesti. O femeie a fost la un pas de infarct dupa ce si-a gasit sotul fara suflare, in podul locuintei.

Socul este cu atat mai mare cu cat omul nu a amenintat niciodata ca ar avea ganduri negre. Avea 42 de ani, un copil de 12 ani si o sotie ce avea grija de familie si de casa.

Nimeni nu intelege de ce a recurs barbatul la gestul extrem. Singura explicatie a cunoscutilor ar fi ca de curand ramasese fara loc de munca si grija ca nu va mai avea cu ce sa-si intretina sotia s copilul l-a doborat…

Barbatul disparuse de 24 de ore. Ii spusese sotiei sale ca merge pana la barul din sat, dar nu s-a mai intors. In zadar l-a asteptat femeia. Cand s-a dus sa dea de mancare animalelor a inlemnit.

“A vrut sa se suie sus in pod ca sa ia mancare sa dea la pasari. Si cand s-a suit a vazut fesul lui si si-a dat seama. A inceput sa zbiere, s-a dus la o vecina aici. A zis, hai – Mari e spanzurat!”, ne-a povestit Ioana Dima.

Vecinii si apropiatii barbatului au numai cuvinte de lauda despre el. Se mutase aici in urma cu doar cativa ani, sa-i fie mamei sale batrane de ajutor si nu suparase pe nimeni.

Politistii cerceteaza cazul, dar spun ca toate indiciile arata ca barbatul si-a pus capat zilelor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial