19 aprilie 2024

Cine trece prin sudul judeţului NU scapă de vigilenţa oamenilor legii!

www.mariusbuga.ro_images_tractorInfracţiunile contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în atenţia poliţiştilor dâmboviţeni

Poliţistii rutieri din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru, au depistat doi bărbaţi, de 22 şi 55 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice două tractoare rutiere, deşi acestea nu erau înmatriculate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbaţii nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat/neînmatriculat, potrivit legii” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” , urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet. 

www.mariusbuga.ro_images_aiorga2De asemenea, un bărbat de 37 de ani, din comuna Mogoşani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat conducând un tractor pe raza localităţii, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, un alt bărbat, de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat/neînmatriculat, potrivit legii”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un moped neînmatriculat, pe raza localităţii Mogoşani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial