17 aprilie 2024
Cine câştigă ŞEFIA PSD Dâmboviţa?

Cine câştigă ŞEFIA PSD Dâmboviţa?

„Conferinţa Judeţeană a PSD Târgovişte va avea loc la data de 30 martie. Conferinţa va alege prin vot secret preşedintele Organizaţiei Judeţene, Consiliul Judeţean, Comisia de Arbitraj, Comisia de Control Financiar, delegaţii la Congresul partidului şi candidaţii pentru organele centrale ale partidului.

Consiliul Judeţean va fi format din 151 membri, iar după alegerea Consiliului Judeţean, la prima sa şedinţă, se va alege un Birou Permanent Judeţean, care este format din 11 vicepreşedinţi, un secretar executiv şi un trezorier. Totodată, la Congresul PSD, care va avea loc în perioada 19- 20 aprilie, vor participa din cadrul PSD Dâmboviţa 117 delegaţi.

În perioada 18-22 martie 2013 se pot depune candidaturile pentru funcţia de preşedinte PSD Dâmboviţa la sediul Organizaţiei Judeţene.

Pe data de 23 martie are loc Conferinţa de alegeri la PSD Târgovişte.

La această Conferinţă Municipală se vor alege organele de conducere pentru următorii 2 ani, vorbim de un preşedinte. Intenţia mea este să propun Conferinţei să aprobe şi înfiinţarea unui post de primvicepreşedinte, mai vorbim de 7 vicepreşedinţi, 9 membri ai Biroului, un secretar şi un trezorier.

Candidaturile se vor depune pentru toate aceste funcţii uninominal, începând cu 11 martie, şi până pe 20 martie.

Până la sfârşitul lunii martie PSD Dâmboviţa îşi va încheia activitatea de organizare la nivelul tuturor palierelor ierarhice din structura Organizaţiei”, a declarat Cristian Stan, preşedintele PSD Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial