19 aprilie 2024
Chindia a rămas fără preşedinte executiv! Crăciunescu e şef la CCA!

Chindia a rămas fără preşedinte executiv! Crăciunescu e şef la CCA!

❚ Favorit să îi preia locul de preşedinte la Chindia este Decebal Neagu, dorit de conducătorii locali ai echipei, în timp ce Gică Popescu insistă pentru un apropiat, Sorinel Lungu ❚ „Baciul” ne-a transmis ieri de la sediul UEFA că noul preşedinte al Chindiei va fi anunţat la momentul potrivit, care a cam sosit

Aşa cum era de aşteptat, Ion Crăciunescu a fost numit ieri preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru o perioadă de trei ani, anunţul fiind făcut în cadrul unei conferinţe de presă de Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. După ce s-a întâlnit ieri de dimineaţă cu Sandu pentru a pune la punct şi ultimele detalii legate de noua funcţie, Crăciunescu a venit la Târgovişte să-şi încheie socotelile cu Chindia, unde a deţinut vreme de 15 luni funcţia de preşedinte executiv.

„Vreau să ajung şi la meciul de duminică, cu FC Olt, cel puţin eu aşa intenţionez. Ştiu că am preluat Comisia Centrală a Arbitrilor într-un moment extrem de dificil şi mai ştiu că îmi va fi mult mai greu decât la Chindia. Vă mulţumesc pentru urările de bine, pentru încurajări şi vă doresc mult succes în activitatea gazetărească!”, a fost prima declaraţie oferită de Ion Crăciunescu pentru „Jurnal de Dâmboviţa” în calitate de şef al CCA.

Gică Popescu știe ceva

Din acest moment, Chindia a rămas fără un preşedinte executiv, iar conducătorii ei nu au numit imediat un înlocuitor, chit că ştiau despre plecarea lui Crăciunescu. „Mai aveţi puţină răbdare, va veni şi momentul potrivit în care să vă anunţăm numele noului preşedinte al Chindiei. În acest moment sunt la UEFA şi nu vă pot spune mai multe”, ne-a transmis de la Nyon, din Elveţia, preşedintele de onoare Gică Popescu.

A fost singurul care ne-a răspuns telefonic dintre toţi conducătorii Chindiei, Florin Popescu şi Gabriel Boriga fiind imposibil de contactat. Dacă până acum mai existau rezerve din partea greilor de la Chindia să numească un nou preşedinte, aşteptând ca instalarea lui Crăciunescu la CCA să devină oficială, din acest moment trebuie să se mişte repede şi să nu lase clubul multă vreme fără un conducător.

Favorit, Decebal Neagu

De când s-a luat în calcul varianta ca Ion Crăciunescu să ajungă şef la CCA, lumea fotbalului dâmboviţean stă în fierbere, speculându-se mult pe tema noului preşedinte de la Chindia. Au apărut tot felul de variante, iar sursele noastre spun că favorit să preia această funcţie este Decebal Neagu, existând, se aude, contactele de rigoare. „V-am spus că nu mi s-a solicitat ajutorul şi nici nu am vorbit cu nimeni pe această temă.

Mai multe nu am de spus”, sa păstrat la fel de misterios Puiu Neagu, bun prieten cu Crăciunescu. „Ştiu cine este Decebal Neagu, doar am fost colegi la Craiova, în schimb nu cunoşteam că este dorit preşedinte la Chindia. Dacă va fi aşa, îi doresc mult succes!”, l-am citat pe noul preşedinte al arbitrilor români.

Dorit mai degrabă de conducătorii locali ai echipei, Decebal Neagu se aude că nu este tocmai agreat şi de Gică Popescu, ce înclină spre un apropiat de-al său, Sorinel Lungu.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial