5 mai 2024
Cele mai frumoase fete vin la Târgoviște! Începe Campionatul European de Majorete!

Cele mai frumoase fete vin la Târgoviște! Începe Campionatul European de Majorete!

majoreteCOMUNICAT DE PRESĂ

Cea de-a XVI-a ediţie a Campionatului European de Majorete(EMC) va fi găzduită, anul acesta, de către Muncipiul Târgovişte. Evenimentul se va desfăşura în perioada 11-14 septembrie 2014, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte.

În competiţie s-au înscris 1200 de participanţi care provin din 10 state europene şi anume Bosnia şi Herţgovina, Croaţia, Republica Cehă, Bulgaria, Franţa, Ungaria, Muntenegru, Serbia, Slovenia şi România.

Ceremonia de deschidere a EMC va avea loc Vineri, 12 septembrie 2014, la Curtea Domnească din Târgovişte, începând cu ora 20:15. În jurul orei 19:30 va avea loc, însă, o paradă dedicată deschiderii oficiale a campionatului la care vor participa toate majoretele înscrise în concurs. Parada va avea ca punct de plecare strada Stelea şi ca destinaţie finală Curtea Domnească. În intervalul orar 21:00-21:30, în apropierea Turnului Chindia din Târgovişte, va începe şi spectacolul ˝Vlad Drăculea-Reîntoarcerea˝ dedicat ceremoniei de deschidere a evenimentului.

Campionatul European de Majorete se va încheia Duminică, 14 septembrie 2014, odată cu anunţarea rezultatelor şi decernarea premiilor, începând cu ora 17:30, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial