5 mai 2024
“Cel mai mâncăcios căţel”, “Traseu cu ispite” și “Cel mai bun truc” – la Târgul de adopţii pentru animalele fără stăpân, la Moreni

“Cel mai mâncăcios căţel”, “Traseu cu ispite” și “Cel mai bun truc” – la Târgul de adopţii pentru animalele fără stăpân, la Moreni

“Colegii mei din USR PLUS Moreni, alături de primăria din localitate, dar şi de mai mulţi sponsori generoşi şi inimoşi, au organizat, astăzi, pe stadionul din localitate, Târgul de adopţii pentru animalele fără stăpân.🦮 Târgul a debutat cu o paradă a animalelor care puteau fi adoptate, iar ulterior prietenii de la Clubul Câinilor Utilitari au prezentat o demonstraţie de dresaj.

🏆 Am avut şi un câştigători la concursurile: “Cel mai mâncăcios căţel”, “Traseu cu ispite” și “Cel mai bun truc”.

🙏 Mulţumiri speciale îi aducem domnului doctor Cosmin Mateescu, care ne-a vorbit despre importanţa sterilizării.

🥳Ne-a bucurat prezenţa la eveniment a fostului preşedinte al Senatului, Anca Dragu, iubitoare de animale și a celor peste o sută de persoane care au participat la târg.

🙏 La mulţumesc organizatorilor, celor de la Jandarmerie, care au asigurat un climat prietenos şi fără incidente, dar şi Primăriei Moreni, care deşi a fost organizator nu a trimis la târgul de adopţii niciun reprezentant.

👏Felicitări celor care au plecat acasă cu un nou prieten şi curaj celor care au văzut animalele, dar încă mai cântăresc decizia de adopţie. Pe lângă bucuria imensă pe care ne-o aduc, animalele reprezintă o mare responsabilitate de care trebuie să fim foarte realişti”, a menţionat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial