16 aprilie 2024
Cei nouă agresori din Picior de Munte au ajuns în arest!

Cei nouă agresori din Picior de Munte au ajuns în arest!

Cei noua agresori care l-au sechestrat, batut si tarat cu masina pe tanarul de 23 de ani, din Picior de Munte, la finele saptamanii trecute, au ajuns dupa gratii! Politistii au reusit sa stranga probe suficiente care sa le dovedeasca vinovatia indivizilor, iar acum i-au retinut si i-au dus in beciul Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita.

Sambata trecuta, indivizii l-au sechestrat pe un vecin de-al lor de 23 de ani, l-au bagat in portbagajul masinii, l-au dus pe un camp si l-au tarat cu masina. Dupa ce l-au lasat mai mult mort decat viu, l-au abandonat si au plecat acasa. Victima are nevoie de aproape 70 de zile de ingrijiri medicale. Cei noua si-au petrecut noaptea in arestul IPJ Dambovita. In aceasta dimineata, oamenii legii ii vor duce in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Daca vor fi gasiti vinovati, pentru lipsire de libertate, vatamare corporala si distrugere, ei risca ani grei de inchisoare.

Cei 9 suspecţi, cercetaţi pentru lipsire de libertate, vătămare corporală şi distrugere, au fost arestaţi în această dimineaţă {yuizoom images/batut_picior_de_munte_thumb.jpg|images/batut_picior_de_munte.jpg|Titlu|Descriere} Vă reamintim faptul că, în data de 31.10.2009, în jurul orei 01:30, Poliţia Oraşului Găeşti a fost sesizată de către Spitalul Judeţean Dâmboviţa cu privire la faptul că, la această unitate spitalicească, s-a prezentat A. Laurenţiu, de 22 de ani, din comuna Dragodana, satul Picior de Munte, care a fost internat cu diagnosticul ”politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral, hematom parietal dreapta, contuzie faţă dreapta, excoriaţii” care a sesizat că, în seara zilei de 30.10.2009, a fost agresat de mai multe persoane după ce în prealabil a fost transportat împotriva voinţei sale în portbagaj şi după ce i-au fost sparte geamurile autoturismului personal. Poliţiştii au identificat cu operativitate autorii faptelor ca fiind 9 tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani. Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti a confirmat începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală, distrugere şi lipsire de libertate în mod ilegal faţă de cei 9 suspecţi, împotriva acestora fiind dispusă măsura preventivă de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile. În lumina noilor probe administrate de către poliţişti, probe ce au întărit acuzaţiile aduse celor 9 învinuiţi, dar şi nerespectarea de către aceştia a obligaţiilor dispuse prin ordonanţă (obligaţii prevăzute de art. 145 din Codul de Procedură Penală), în seara zilei de 06.11.2009, în cauză, aceştia au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere timp de 24 ore. În această dimineaţă, 07.11.2009, cei 9 au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită de instanţa de judecată, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 zile. Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor nouă persoane. Biroul de Presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial