mar. oct. 22nd, 2024

Cei mai buni pescari au participat la concursul de pe balta din Ghimpați, în Răcari, la finele săptămânii ce s-a încheiat.

Au fost premiați cei care au avut cea mai mare cantitate de pește, cei care s-au mândrit cu cele mai impresionante capturi, dar și cei mai stângaci dintre pescari.

Primăria orașului Răcari i-a răsplătit pe toți cu diplome, cupe și medalii. Marius Caravețeanu, primarul localității, i-a felicitat pe toți cei prezenți și le-a urat fir întins!

”𝗖𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 𝗽𝗲𝘀𝗰ă𝗿𝗲𝘀𝗰 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗚𝗵𝗶𝗺𝗽𝗮ț𝗶.

🥇 𝗖𝗮𝗽𝘁𝘂𝗿𝗶, 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗶 ș𝗶 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰ț𝗶𝗲 𝗽𝗲 𝗕𝗮𝗹𝘁𝗮 “Ș𝗲𝗿𝗶𝗳𝘂”

🐟 Sâmbătă și duminică, 9 și 10 august, la Ghimpați, a avut loc un nou și frumos eveniment organizat de pescarii ghimpățeni (da, avem și pescari!), și anume concursul și premierea celor mai bune echipe de pescari dintr-un număr de 17 echipe participante!

🦈 Concursul s-a desfășurat pe balta “Șerifu”, sub o organizare excelentă a echipei formate din Mircea George, Gavrilă Ștefan, Gavrilă Niculae, Nechita Mihai, Leancă Dorel și Cristea Marius, echipă care merită toate felicitările.

Concursul a început cu mult entuziasm, fiecare echipă visând la marea captură. Din păcate, peștelui nu i-a fost foame, ci doar sete – a băut multă apă. Totuși, au fost câteva capturi care i-au făcut fericiți pe câștigători.

S-au acordat premii pentru cea mai mare cantitate de pește (locurile 1, 2 și 3), cea mai mare captură (locul 1), “Moaca de Aur” (echipa mai stângace) și pescar juniori. Premiile au constat în diplome, cupe, medalii, brelocuri și binecunoscuta sacoșă cu “I love Răcari”.

🏆 Câștigătorii au fost următorii:

🐋 CEA MAI MARE CANTITATE DE PEȘTE

• Loc 1: echipa Nicolae Octavian și Răduțu Daniel

• Loc 2: echipa Dinu Georgian și Dinu Robert

• Loc 3: echipa Dumitru Larisa și Cristea Mihai

🐳 CEA MAI MARE CAPTURĂ

• Loc 1: Barbu Gabriel și Dumitru Gabriel

🐟 MOACA DE AUR

• Loc 1: Gavrilă Niculae și Gavrilă Alexandru

Felicitări câștigătorilor, jos pălăria pentru organizatori, mulțumiri nea Vasile Șerifu!

✒️ A consemnat, Prof. Mugurel Tănase, viceprimarul orașului Răcari”