2 mai 2024
Orașul Titu va avea un modern Centru Cultural

Orașul Titu va avea un modern Centru Cultural

PRIMĂRIA TITU VĂ INFORMEAZĂ – Construire Centru Cultural

Principalele utilități pe care investiția le deține:

– Sala de spectacole la parter: Această sală de spectacole va fi un centru cultural dinamic, care va găzdui evenimente artistice și culturale, cum ar fi spectacole de teatru, concerte, conferințe și alte activități culturale. Va servi drept loc de întâlnire pentru comunitate și va contribui la dezvoltarea scenei culturale locale.

– Foaier – hol acces cu funcțiunea de primire și distribuire a fluxurilor circulatorii. În foaier se află un spațiu pentru garderobă și un mic spațiu comercial pentru produse specifice sau bufet. Poate fi deschis către sala.

– Cabină actori dotată cu dușuri și grup sanitar.

– Depozit mobilier – necesar schimbării funcțiunii sălii polivalente din sală spectacol în sală de mese sau alte activități.

– Oficiu – deservește sala polivalentă în cazul organizării de serbări.

– Supantă foaier cu rol de spatii repetiții sau spații pentru club. Se poate deschide către sala devenind un balcon al acesteia.

– Cabină actori cu dușuri și grup sanitar.

– Cabină tehnică necesară activităților din sală

– Spațiu tehnic – necesar instalațiilor de ventilare-climatizare

– Hol intrare cu rol de acces spre celelalte spații sau cu rol de foaier pentru sala de conferințe, birou de informare generală asupra localității și direcționare, vânzare produse artizanat local. Cuprinde un spațiu destinat expozițiilor.

– Sală de conferințe cu anexe , oficiu cu grup sanitar

– Două săli de activități (cercuri)

– Birou administrație

– Hol de nivel cu spațiu pentru muzeu local

– Bibliotecă – mediatecă și un mic depozit pentru cărți

– Turnul – cu funcțiunea de nod de circulație verticală, cuprinde grupurile sanitare și are rolul de a lega primele două module. La nivelul trei are o terasă deschisă și acoperită.

Acest nou așezământ cultural va juca un rol important în îmbogățirea vieții culturale și educaționale a comunității. Cu facilitățile sale diverse și proiectele inovatoare, va aduce beneficii semnificative pentru locuitorii orașului și pentru dezvoltarea culturală și educațională a acestora.

sursa: Primăria Titu

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial