20 aprilie 2024
Ce veste cumplită! S-a stins din viaţă un om extraordinar, primarul comunei Potlogi, îndrăgitul profesor Nicolae Catrina

Ce veste cumplită! S-a stins din viaţă un om extraordinar, primarul comunei Potlogi, îndrăgitul profesor Nicolae Catrina

O veste cumplită ne-a îndoliat seara şi sufletele – în această seară, la un spital din Capitală, s-a stins din viaţă un om extraordinar, primarul comunei Potlogi, îndrăgitul profesor Nicolae Catrina.

L-am cunoscut şi apreciat enorm pe omul Nicolae Catrina. Blajin, blând, profesionist, dedicat oamenilor şi comunităţii din care a făcut parte.

Nicolae Catrina a fost unul dintre puţinii primari modeşti, care nu ieşea în evidenţă cu averi, maşini sau alte bogăţii.

Pentru Nicolae Catrina a contat enorm să facă lucuri bune pentru comuna sa. Şi a făcut o mulţime.

Rămân în urmă străzi asfaltate, utilităţi, şcoli şi grădiniţe modernizate, cel mai frumos sediu de primărie din judeţ. Şi multe lacrimi. Multe.

“Primăria comunei Potlogi, anunță cu adâncă tristețe, trecerea fulgerătoare în neființă a celui care a fost primar timp de 22 de ani, un om cu un caracter deosebit, profesor Catrina Nicolae.
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Dumnezeu să-l aibă în pază!
Pentru toți cei care vor să își ia rămas bun, trupul neînsuflețit va fi depus mâine seară, 22.09.2022, la sediul Primăriei comunei Potlogi”.

Rămas bun, domnule profesor!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial