4 mai 2024
Ce urgenţe sunt pe masa noului Consiliu Local Municipal Târgovişte!

Ce urgenţe sunt pe masa noului Consiliu Local Municipal Târgovişte!

cstanp„Avem proiecte de hotărâre foarte importante care vor intra imediat pe Ordinea de zi a Consiliului Local Municipal.

Aş menţiona în acest sens şi aprobarea noilor indicatori la Centura municipiului Târgovişte. S-a finalizat faza de expertiză, faza de reproiectare, iar în acest moment trebuie să demarăm licitaţia publică pentru execuţie.

Este un proiect de hotărâre foarte important, discutăm de 15 kilometri de drum, de canalizare, câteva sute de cămine de vizitare şi peste o mie de guri de scurgere. Am primit comunicarea din partea Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, proiectul poate fi implementat până la sfârşitul anului 2018 fără a exista riscul de a returna sumele de bani deja primite.

Din acest punct de vedere, decizia pe care am luat-o anul trecut, fără votul PNL sau cu opoziţia PNL, de a continua proiectul privind Centura municipiului Târgovişte, s-a dovedit a fi o decizie inspirată, de natură să permită păstrarea la bugetul municipiului a peste 270 de miliarde lei vechi”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial