12 mai 2024
Ce surpriză le-a făcut ursulețul Tedi copiilor de la Școala Comișani

Ce surpriză le-a făcut ursulețul Tedi copiilor de la Școala Comișani

Polițiștii dâmbovițeni și mascota Tedi, online, alături de elevii Școlii Gimanziale Comișani

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au susținut o lecție de prevenire cu elevii claselor întâi ai Școlii Gimanziale Comișani, implicați în Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, derulat de Poliția Română, în parteneriat cu Maspex Romania și Ministerul Educației și Cercetării. 

Polițiștii de prevenire dâmbovițeni, însoțiți de mascota Tedi i-au întâlnit pe elevi prin intermediul platformei online, activitatea fiind desfășurată sub forma unui dialog pe diverse teme precum siguranța acasă sau în mediul online.

De asemenea, atât elevii cât și părinții prezenți au primit sfaturi de la un blogger, specialist în parenting, invitat de Maspex România.

 Tedi a apreciat răspunsurile copiilor la întrebările polițiștilor și a constatat că cei mici cunosc și respectă regulile, pentru a fi în siguranță.

La finalul întâlnirii, Tedi le-a transmis copiilor succes în activitatea școlară și o vacanță cât mai plăcută.

Polițiștii de prevenire vor continua activitățile,  împreună cu cadrele didactice din toate unitățile de învățământ înscrise în proiect. 

Înainte de a pleca din municipiul Târgoviște spre alți copii, ca un adevărat partener, Tedi și-a exprimat dorința de a vizita Muzeul Poliției Române și  de a-și îmbogăți cunștințele despre activitatea polițiștilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial