2 mai 2024

Ce surpriză au avut poliţiştii din Găeşti după ce au tras pe dreapta un şofer din Bucureşti!

rutiConducători auto, aflați sub influența alcoolului, depistați de polițiști

În după amiaza zilei de 09 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din București.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe Calea Câmpulung din Târgoviște, polițiștii au surprins un bărbat în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, deși avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Față de cei doi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Vă reamintim că șofatul sub influența băuturilor alcoolice sporește gradul de implicare în accidente de circulație.

Nu vă urcați la volan, chiar dacă ați consumat alcool în cantități reduse.

Cercetați pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

La data de 09 septembrie a.c., polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele unor bărbați bănuiți de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Unul dintre aceștia a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată, iar altul un autoturism, deși avea suspendat dreptul de a șofa.

Totodată, un tânăr de 29 de ani, din Conțești, a fost surprins în timp ce se deplasa cu un moped, fără a poseda permis de conducere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial