28 aprilie 2024

Ce spune şoferul cisternei care s-a ciocnit cu un tir şi cu o maşină de teren, la Valea Voievozilor!

cist6Accident cu semne de întrebare în Dâmboviţa, pe Drumul Naţional 72. O autocisternă, un tir şi o altă maşină s-au ciocnit, în urma unei manevre neinspirate, iar unul dintre şoferi a ajuns la spital.

cist4Cum declaraţiile unuia dintre conducătorii auto şi cele ale martorilor nu prea seamănă, poliţiştii fac acum investigaţii pentru a lămuri povestea.

cist3Şoferul autocisternei, un bărbat în vârstă de 32 de ani, se îndrepta spre Ploieşti. El povesteşte că, într-o curbă, în localitatea Valea Voievozilor, a fost izbit de un tir, apoi a fost protectat într-o maşină parcată.

cist2Șoferul cisternei: “Băiatul venea de aici spre Târgovişte şi avea o maşină oprită aici, pe partea dreaptă şi a încercat să o depăşească. Şi eu am venit de acolo şi s-a produs o coliziune. ”

Omul susţine că de vina ar fi şoferul unei dubițe, care parcase neregulamentar şi care ar fi dispărut imediat de la fața locului.

cistȘoferul cisternei: “Vina cui a oprit acolo, e linie continuă, nu are voie să oprească, nu se opresc maşinile unde vrem noi.”

Martorii arată însă chiar spre cel care conducea autocisterna.

Martor: “De pe dreapta, a încercat să taie puţin curbă, are curba pe stânga.”

În urma impactului, şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 29 de ani din Dâmboviţa, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

cist5Şoferul tirului a suferit răni la mâini şi la picioare şi a avut nevoie de ajutorul medicilor. Din fericire, este în afara pericolului, spun doctorii. Între timp, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Din cauza accidentului, traficul în zona a fost oprit pentru mai bine de două ore.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial