19 aprilie 2024
Ce SCHIMBĂRI MAJORE vor avea loc în centrul oraşului Târgovişte!

Ce SCHIMBĂRI MAJORE vor avea loc în centrul oraşului Târgovişte!

piata-mihai-viteazul-1„Reabilitarea Pieţei Mihai Viteazu este un proiect la care noi am ţinut foarte mult, un proiect pe care sperăm să-l finalizăm în acest an, în avans faţă de termenul contractual.

Practic, este vorba despre o reamenajare a Pieţei Mihai Viteazu, vom avea schimbate total aleile, vor fi plăci de granit din care se va realiza noul pavaj de la această piaţă.

De asemenea, va fi montat mobilier urban, vor fi făcute pergole, în general toată zona va fi schimbată radical. Valoarea iniţială a investiţiei a fost de 2,4 milioane lei, rezultatul în urma licitaţiei este de 1,6 milioane lei.

Va fi reabilitată şi fântână de lângă Casa Sindicatelor. Practic, sunt peste 8000 de metri pătraţi care intră în reabilitare.

Acesta este numai primul pas de modernizare şi reabilitare a ceea ce înseamnă zona centrală a municipiului Târgovişte.

Urmează Parcul Mitropoliei, sperăm ca prin fonduri atrase prin Ministerul Mediului să reuşim să obţinem o finanţare pentru acest parc.

De asemenea, poate cel mai important obiectiv va fi Piaţa Tricolorului, la momentul de faţă căutăm o finanţare, am identificat pe Ordonanţa 28.

Vrem ca întreaga zonă, Piaţa Tricolorului coroborată cu reabilitarea clădirii Consiliului Judeţean şi cu Cinematograful Independenţa să devină o zonă unitară şi foarte atractivă”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial