6 mai 2024
Ce-o fi în capul lor? După alcool, o tură cu maşina!

Ce-o fi în capul lor? După alcool, o tură cu maşina!

BULETIN DE PRESĂ

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii târgovişteni au acţionat în sistem integrat pe raza municipiului Târgovişte pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi diminuarea fenomenului infracţional, aplicând 96 de sancţiuni contravenţionale

Sâmbătă, 03 decembrie 2011, între orele 06:00-13:00, lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu efective din cadrul I.J.J Dâmboviţa şi Poliţiei Locale, au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de tăiere, transport şi comercializare ilegală de material lemnos şi a pomilor de crăciun, ocazie cu care au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3339 lei. În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

• Totodată, în ziua de 04 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, ocazie cu care au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5740 lei.

• 2 bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi de poliţişti la volanul autoturismelor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice 1. În cursul zilei de 03 decembrie a.c., poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul O.M., de 32 de ani, din comuna Vulcana Pandele, în timp ce conducea pe raza municipiului Târgovişte un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

2. Totodată, în seara zilei de 03 decembrie a.c., poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul

G.C., de 36 de ani, din comuna Mătăsaru, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

• 170 de pachete de ţigarete au fost confiscate de poliţişti, în urma unei acţiuni pe linie combaterii ilegalităţilor în domeniul produselor accizabile În urma unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Găeşti, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au depistat în trafic un autoturism condus de M.A., de 21 de ani, din comuna Ludeşti, în interiorul căruia au fost găsite 170 pachete ţigarete , ce nu aveau aplicat timbru fiscal şi pentru care conducătoarea auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport. Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a numitei M.A , totodată ridicând în vederea confiscării cele 170 de pachete ţigarete.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial