28 aprilie 2024
Ce nenorocire. Un tânăr din Târgoviște și-a găsit sfârșitul peste hotare. ”O inimă bună a încetat să mai bată. Un suflet bun s-a ridicat la cer”

Ce nenorocire. Un tânăr din Târgoviște și-a găsit sfârșitul peste hotare. ”O inimă bună a încetat să mai bată. Un suflet bun s-a ridicat la cer”

Nenorocire peste hotare. Un tânăr din Târgoviște, de numai 20 de ani, și-a găsit sfârșitul în Olanda.

Dani plecase din România în urmă cu aproape o săptămână. Voia să muncească în străinătate, să își facă un trai mai bun.

Din păcate, brusc, inima lui a încetat să mai bată. Familia, prietenii și cunoscuții lui sunt în stare de șoc, mai cu seamă că nu știau să fi suferit de probleme cardiace.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Nu contează câți ani a trăit o persoană, ci contează ce amintire a lăsat în urmă. El a adus multe lucruri bune fiecăruia dintre noi. Domnul să-l răsplătească pentru faptele sale.Cuvintele sunt prea puține să pot descrie tristețea pe care ne-ai lăsat-o …Danii😭 Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții.🥀 Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească în pace! Ești in paza îngerilor, Danii!🕊💔😞 Sincere condoleanțe familiei și multă, multă putere! Memorie eternă, dragul meu Danii!🙏😭”, mărturisește cu amărăciune Georgiana.

Drum lin către cer bro ai fost și vei rămâne mereu ca un frate împreună am împărțit și bune și rele, cu tine am învățat sa trăiesc și am fost mereu alături unul de altul, doar ca Dumnezeu te a vrut lângă el sa I faci zile mai frumoase I miss you bro💔💔😭😭😭”.

”Iubirea mea…ne ai lasat fara cuvinte nu pot sa cred ca Dumnezeu ni te a luat prea devreme inca traim un vis urat care nu ne mai trezim…Tu erai o persoana minunata daca omul era suparat tu ne făceai sa radem erai cel mai minunat om pe care l am cunoscut mai învatat multe acum poate este târziu pentru lucurile spuse toti oameni te plang sa sti de si mi asi dori sa vezi acest mesaj ,dar nu il mai poti citi niciodata😭🖤Esti un om minunat sa sti imi lipsesti deja esti un om puternic te iubesc din toata inima mea sa sti o sa ti ducem toti dorul ne ai lasat fara cuvinte copilule 🖤🖤😭😭😭😭Ai grija de tine acolo sus îngerule 🕊️😭🖤Durm lin catre cer iubirea mea🕊️🖤”, spune Bianca.

”Drum lin către îngeri prietenul meu drag, Dumnezeu sa aibă grija de tine😭😭😭Nu te voi uita niciodată!💔💔”, scrie Flori.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial