28 aprilie 2024
ACUM: Accident pe DN 71, la intersecția spre Titu. Un camion și 4 mașini s-au izbit. Echipajele de prim-ajutor intervin la fața locului. 6 persoane sunt evaluate medical

ACUM: Accident pe DN 71, la intersecția spre Titu. Un camion și 4 mașini s-au izbit. Echipajele de prim-ajutor intervin la fața locului. 6 persoane sunt evaluate medical

Accident pe Drumul Național 71, la intersecția cu DJ 701, spre Titu, în comuna Sălcioara, la Moara Nouă.

Un camion și patru mașini s-au izbit, iar echipajele de prim-ajutor intervin la fața locului.

Șase persoane sunt evaluate medical, anunță ISU Dâmbovița. Patru dintre ele au fost transportate la spital, iar două au fost consultate și au refuzat să fie duse la UPU.

Acolo au ajuns două echipaje de la ambulanță, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare.

Update:

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu de vehicule condus de un bărbat, de 23 de ani, din comuna Cojasca, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din Câmpulung. Ulterior, cel din urmă ar fi fost proiectat în alte două autoturisme conduse de doi bărbați, de 72, respectiv 56 de ani, care s-ar fi aflat oprite la intersecția drumului județean 701 cu drumul național 71.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul, de 56 de ani, ar fi fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei șoferi, cu vârste cuprinse între 56 și 72, și a trei pasageri cu vârste între 69 și 80 de ani.

Polițiștii continuă cercetările, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial