19 aprilie 2024
Ce le-a spus polițiștilor șoferul care a accidentat mortal un bărbat, la Cornești!

Ce le-a spus polițiștilor șoferul care a accidentat mortal un bărbat, la Cornești!

accident-cornestiSfârsit brusc pentru un bărbat, de 44 de ani, din Dâmbovița. A fost spulberat de un microbuz în timp ce mergea pe marginea drumului. Șoferul le-a mărturist anchetatorilor că pietonul i-ar fi apărut brusc în față mașinii și l-a lovit în plin.

Accidentul a avut loc pe drumul National 1 A, pe raza comunei Cornești. Bărbatul se îndrepta către un magazin, iar la un moment dat a fost spulberat de un microbuz care venea din spate.

Șoferul le-a declarat anchetatorilor că l-a văzut pe pieton în ultimul moment și nu a mai reușit să-l evite. Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a suferit răni foarte grave. La fața locului a venit un echipaj de la ambulanță, însă din nefericire a declarat decesul pietonului.

Martor: “O mașină a izbit un cetățean de la noi din sat. O bușitură foarte puternică, am auzit și am ieșit la poartă. Când am ieșit era decedată victima.”

Cei care l-au cunoscut pe barbat povestesc că omul obișnuia să mearga pe asfalt, punându-și adesea viața în pericol.Martor: “Pe semne, aici a traversat, să treacă drumul. Șoferul, să știi, că nu e vinovat. Păcat de el.”

Fratele victimei: “Bănuiesc că a fost pe drum pe aici, nu l-a văzut respectivul și asta a fost. Dacă el umbla pe drum.”

Bărbatul nu era căsătorit și nu avea copii. O perioadă a locuit la fratele său, însă plecase de acolo.

Cumnata victimei: “Noi mai aveam grijă de el, îi mai aduceam mâncare, dar dacă el pleca, atunci l-am avut internat. El pleca de acasa. După ce a murit maică-sa a stat la noi. Sărea gardul și pe urma nu l-am mai ținut.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului și continuă cercetările pentru a afla exact cum s-a produs accidentul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial