2 mai 2024
Ce frumos! Primăria Titu promovează evenimente culturale care aduc bucurie în comunitate

Ce frumos! Primăria Titu promovează evenimente culturale care aduc bucurie în comunitate

A fost o seară de neuitat pentru comunitatea din Titu, care a putut savura frumusețea artei într-un cadru natural și relaxant.

Evenimentul a fost marcat de o prestație muzicală de excepție, susținută de ansamblul Promoroaca, care a încântat publicul prezent cu melodii de neuitat.

Pe lângă spectacolul muzical, vizitatorii au avut ocazia să se bucure și de o expoziție impresionantă de pictură. Lucrările expuse au aparținut talentatului artist dl. Burhan Ion și promițătorului Darius Șerbanescu.

Cei doi artiști au adus în fața publicului o varietate de creații pline de culoare și expresivitate.

Ansamblul Promoroaca al școlii private de muzică Meloakustika din Germania, condus de profesorul Ionel Chiriță are în repertoriu piese instrumentale din aproape toate zonele folclorice românești.

Membrii ansamblului sunt elevi și admiratori ai muzicii populare românești, români, germani și alte naționalități. Înființat în anul 2010, ansamblul Promoroaca a participat la numeroase spectacole și festivaluri în Germania.

Ansamblul folosește instrumente semi-acustice cu coarde, drept pentru care timbrul muzical amintește de sonoritățile unei orchestre semi-simfonice.

Evenimentele culturale ca acestea reprezintă o modalitate minunată de a aduce oamenii împreună și de a promova arta și cultura în comunitate.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial