28 martie 2024
Ce a făcut prefectul de Dâmboviţa la Centrul Jandarmilor de la Ochiuri!

Ce a făcut prefectul de Dâmboviţa la Centrul Jandarmilor de la Ochiuri!

prefochPrefectura judeţului Dâmboviţa s-a mutat pentru câteva ore la Ochiuri.

În data de 18 februarie 2015 domnul Ioan Marinescu, prefectul judeţului Dâmboviţa, ne-a făcut onoarea de a vizita Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

Motivul?!

A dorit să-l cunoască şi să-l felicite personal pe EROUL nostru, instructorul care a reprezentat Centrul, Jandarmeria Română, Ministerul Afacerilor Interne, România, peste hotare: domnul plutonier adjutant şef Romeo ENE.

În perioada iulie 2014 februarie 2015, subofiţerul nostru a făcut parte din contingentul românesc din Afganistan, participând nemijlocit la operaţiuni militare extrem de dificile în capitala ţării.

Comandantul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, domnul maior Teodor Constantin Cernat, a organizat o ceremonie militară pentru a-i transmite subofiţerului, în acest fel, mesajul de Bun venit!” al tuturor colegilor. După intonarea Imnului de Stat al României, subofiţerul a împărtăşit audienţei – formate din întregul personal al unităţii şi un batalion al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, aflat în stagiu de antrenament în această săptămână – impresiile cu care a venit din teatrul de operaţii, alocuţiunea acestuia provocând ropote de aplauze ale celor aproximativ 200 de ofiţeri şi subofiţeri, prezenţi la ceremonie.

Pe timpul acestui moment solemn, domnul prefect a apreciat la superlativ modul în care subofiţerul a servit patria, ulterior ascultând cu vădit interes întâmplări ale domnului plutonier adjutant şef Romeo ENE din misiune. În cadrul dicursului, domnul Ioan Marinescu a precizat că societatea românească are nevoie de EXEMPLE de genul celui oferit de colegul nostru.

Ofiţer desemnat cu Relaţiile Publice,

Mr. Gabriel FOTESCU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial