27 aprilie 2024
Ce decizie IMPORTANTĂ a luat primarul comunei Aninoasa!

Ce decizie IMPORTANTĂ a luat primarul comunei Aninoasa!

maricescuRevenire la statutul de independent

Începând cu data de 25 martie 2016, într-o şedință extraordinară a PSD Aninoasa, în prezenţa preşedintelui organizaţiei judeţene, domnul Adrian Ţuţuianu, am decis să revin la statutul de INDEPENDENT, renunţând la calitatea de membru şi preşedinte al organizaţiei locale.

Preşedintele Partidului Social Democrat Dâmbovița a înțeles intențiile mele şi voi candida ca primar indepedent la alegerile locale din 5 iunie 2016, cu sprijinul partidului… pe care l-am reprezentat timp de 18 ani.

Înainte de toate, un primar trebuie să facă administraţie şi nu politică. Las munca de partid pentru a mă ocupa şi preocupa mai mult de treburile localităţii.

Încă mai avem multe de făcut. Această decizie nu reprezintă o ruptură din partidul pe care l-am reprezentat, ci o dovadă că doresc să mă prezint în faţa electoratului eu şi numai eu cu ideile mele.

Prin munca pe care am depus-o, cu proiectele pe care le-am realizat în Aninoasa, am câştigat încrederea cetăţenilor, colaborând în toată această perioadă la fel de bine cu toate partidele, indiferent de culoarea politică aflată la guvernare.

Consider că această decizie este firească, reprezentând un alt mod de abordare a administraţiei publice locale pentru dezvoltarea durabilă a comunei și pentru binele tuturor locuitorilor. Sunt convins că dumneavoastră mă veți înțelege și veți fi alături de mine ca și până acum!

Inima mea bate pentru Aninoasa!

Cu mult respect, același primar,
Ec. Constantin Maricescu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial