25 aprilie 2024
Ce cumpănă de moarte a avut o şoferiţă, seara trecută, la intrarea în Aninoasa!

Ce cumpănă de moarte a avut o şoferiţă, seara trecută, la intrarea în Aninoasa!

acca4Momente de panică pentru o tânăra, de 23 de ani, din judeţul Dâmboviţa, pe drumul care leagă Tagoviste de Sinaia. S-a răsturnat cu maşină după ce, spune ea, ar fi vrut să evite o haită de câini care i-a apărut în faţă.

acca1Din fericire, a scapat doar cu rani usoare si este in afara oricarui pericol.

acca3Accidentul a avut loc la intrarea in localitatea Aninoasa, pe DN71. Tanara de 23 de ani venea dinspre Targoviste si la un moment dat, spune ea, i-ar fi aparut trei caini in fata masinii.

Soferita povesteste ca s-a panicat si a incercat din rasputeri sa evite impactul, insa a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe marginea drumului.

acca6Soferita: “Am incercat sa evit trei caini, am iesit de pe sosea si am intrat in sant. Nu am mai putut sa evit. Mi-a fost frica sa intru si in ei, nu era unul, ca poate intram in el, erau trei, mi-a fost frica sa intru in ei, am zis sa evit cat de cat, dar am pierdut controlul. Am intrat in panica pur si simplu.”

acca5Tanara era singura in masina. Purta centura de siguranta, iar asta i-a salvat viata, spun politistii.

acca2Imediat dupa accident, soferita a reusit sa iasa singura din masina. A sunat la 112, iar la fata locului au sosit cei de la ambulanta, pompierii si politistii. Din fericire, tanara a scapat doar cu rani usoare.

accaPolitistii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca imprejurarile accidentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial