2 mai 2024

Ce a păţit o vânzătoare din Târgovişte după ce a vrut să îşi ghicească viitorul!

ghic2COMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa atrage atenţia cetăţenilor:

Fiţi prudenţi ! Feriţi-vă de înşelăciunile prin metoda ghicitului !

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de o tânără de 22 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleaşi zile, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Târgovişte, aceasta ar fi fost abordată de o persoană de sex feminin, care, sub pretextul că îi va ghici viitorul, i-ar solicitat să-și pună o bijuterie în buzunarul pantalonilor și să nu se mai uite la ea în cursul zilei.

De asemenea, după plecarea bănuitei, partea vătămată ar fi lăsat magazinul nesupravegheat, constatând ulterior că lipsesc 100 de lei din casa de marcat, precum și 150 de euro dintr-un rucsac.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea bănuitei şi recuperarea prejudiciului.

Poliţia dâmboviţeană vă recomandă să nu intraţi în discuţii cu persoane necunoscute, indiferent de pretextul pentru care vă abordează şi să nu vă lăsaţi încântaţi de ideea ghicitului viitorului.

De asemenea, nu încredinţaţi sume de bani sau bijuterii persoanelor care pretind a vă „descânta” pentru a afla ce se va petrece în viitor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial