28 martie 2024
Caz şocant la Pucioasa! Şi-a omorât unchiul cu sălbăticie

Caz şocant la Pucioasa! Şi-a omorât unchiul cu sălbăticie

caram8Caz şocant, joi seară, în Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost atacat cu sălbăticie, cu o cărămidă, de nepotul său în vârstă de 46 de ani.

caram1Omul a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde a decedat la câteva ore după atac.

caram4Suspectul, bolnav psihic, era un pericol permanent, povestesc apropiaţii, care susţin că au cerut frecvent ajutor autorităţilor, de teamă că s-ar putea ajunge la crimă.

caram7Bărbatul în vârstă de 62 de ani locuia împreună cu soţia în localitatea Pucioasa şi avea 3 copii stabiliţi la casele lor. Joi a mers la fratele său, să-l ajute la treabă, în curte, dar la un moment dat nepotul s-a năpustit asupra lui.

caram9L-am găsit grămadă pe el, pe fiul meu, dându-i cu cărămidă în cap. Mi-a spus aşa: că i-a dat o prefabricată să o taie mai mică şi a greşit-o. ”Las-o aşa, fac eu” şi după aia am auzit două strigături şi când m-am dus era călare pe el”, povestește mama copilului.

caram2Cu greu au reuşit rudele să-i despartă. Apoi oamenii au sunat imediat la 112.

caram6Cu răni puternice la cap, bărbatul a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi transportat la cel mai apropiat spital. Între timp, agresorul a fost reţinut de poliţişti şi dus la audieri.

caram5Oamenii povestesc că suspectul de 46 de ani a mai avut şi în trecut ieşiri violente. Familia spune că, în urmă cu aproximativ 20 de ani, a fost diagnosticat cu o boală psihică gravă şi, chiar dacă a fost internat de mai multe ori, cei din spitalele de psihiatrie le-ar fi cerut să fie ţinut acasă.

caramAsta e legea României. Până nu se întâmplă ceva cu noi, să ne bată, nu poate să-l ridice”, a povestit Cristian Coman, fratele suspectului.

caram3Suspectul a fost internat într-o clinică de psihiatrie, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial