26 aprilie 2024
Caz şocant la Dragomireşti! “Bătut cu biciul, azvârlit în flăcări şi abandonat pe câmp”

Caz şocant la Dragomireşti! “Bătut cu biciul, azvârlit în flăcări şi abandonat pe câmp”

arsd6Caz şocant în comuna Dragomireşti. Un tânăr în vârstă de 32 de ani, cu handicap locomotor, îşi acuză nişte consăteni că l-au bătut cu biciul, l-au azvârlit în flăcări şi l-au abandonat apoi pe câmp.

arsd2Totul, spune victima, într-o joacă stupidă de sărbătoarea ″Focul lui Sumedru″⁣. Îngrijoraţi că nu a mai apărut acasă, apropiaţii au pornit în cutarea bărbatului şi l-au găsit zăcând plini de răni. Poliţiştii au deschis o anchetă.

arsd3Tânărul povesteşte că în seara de Sfântul Dumitru a petrecut alături de mai mulţi consăteni. Au făcut împreună focul lui Sumedru dar, ameţiţi bine, câţiva indivizi ar fi devenit violenţi.

arsd5Victimă: M-au bătut cu biciul.
Reporter: Pe ce motiv?
Victimă: Şi-au bătut joc de mine.
Reporter:Unde v-au bătut?
Victimă: La focul lui Sumedru, m-au fript, mi-au dat cu suturile

Cum orele treceau şi tânărul nu a mai apărut acasă, mătuşa lui, care îl are în grijă, a mers să vadă ce s-a întâmplat. A rămas uluită când l-a găsit plin de sânge, agonizând pe o uliţă.

arsd4Mătuşa victimei: “Era pe burtă acolo, m-am dus l-am ridicat, am văzut că nu poate să meargă. A zis că l-a aruncat în foc, l-a bătut cu biciul. Are răni rău, pe spate, îl doare, îl ustură.”

Rudele victimei sunt revoltate şi speră ca vinovaţii să plătească pentru ce i-au făcut bietului tânăr cu handicap.

Mătuşa victimei: ”A zis că l-a luat şi l-a aruncat în foc, după ce l-a aruncat în foc l-a luat la şuturi, cu biciul. E ars pe aici, pe aici, e lovit aici, umflat, vânăt la ochi, bătut, era plin de sânge pe nas.”

arsd1Tânărul a fost externat din spital şi primeşte îngrijiri la domiciliu. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă şi îi audiază rând pe rând pe cei acuzaţi de agresiune. Unul dintre suspecţi este, deocamdată, de negăsit.

arsd
  

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial