25 aprilie 2024
Caz revoltător la Târgovişte! Un bărbat a fost arestat  după ce a fost surprins în timp ce hoinărea pe jumătate dezbrăcat pe străzi şi făcea gesturi obscene. VIDEO

Caz revoltător la Târgovişte! Un bărbat a fost arestat după ce a fost surprins în timp ce hoinărea pe jumătate dezbrăcat pe străzi şi făcea gesturi obscene. VIDEO

obst4Caz revoltator la Targoviste. Un barbat de 42 de ani a fost arestat preventiv, dupa ce a fost surprins in timp ce hoinarea pe jumatate dezbracat pe strazi si facea gesturi obscene in fata unor copile de 12 si 14 ani.

obst2Speriata, una dintre fetite a inceput sa tipe cat au tinut-o puterile iar tatal ei a venit repede si l-a vazut pe individ. Omul a alertat imediat autoritatile.

obst1Scenele s-au petrecut ziua in amiza mare, intr-un cartier linistit din Targoviste. Cele doua copile se plimbau pe strada, cand individul, dezbracat de la brau in jos, a inceput sa le urmareasca.

Speriata, una dintre fete a strigat dupa ajutor, iar tatal ei a auzit-o si a mers sa vada ce se intampla.

obst3Imediat omul a sunat la politie, iar in scurt timp politistii au reusit sa il identifice pe individ si l-au luat la audieri.

Suspectul locuieste intr-un sat din Dambovita, iar localnicii nu il vad cu ochi buni. In trecut, a fost implicat in diverse scandaluri, spun oamenii. Nimeni nu il credea insa capabil de o asemenea grozavie.

obstLocalnic: “A fost pe aici prin cartier si a alergat cateva fete. Eu la randul meu am o fetita mica, deocamdata nu iese singura afara. Intentionez sa fac demersuri la Politia Locala sa trimita mai des cate un echipaj pe aici.”

Localnic:”E periculos, poate sa vina peste noi in casa, putea sa isi bata joc de fetele care stau pe afara.”

Localnic: “Daca se dezbraca in fata fetelor, e periculos.”

Individul in varsta de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si este acuzat de amenintare, corupere sexuala si ultraj contra bunelor moravuri.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial