2 mai 2024
Controale pe DN 71

Controale pe DN 71

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național 71, în afara localității Mircea Vodă, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Titu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Totodată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moroeni au depistat, pe raza localității, un bărbat de 47 de ani, din Moroeni, în timp ce ar fi condus un tractor neînregistrat/ neînmatriculat în circulație.

În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

sursa: Poliția Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial