17 mai 2024
CÂTĂ INCONŞTIENŢĂ! A furat taxiul lui tata şi s-a proptit direct în maşina poliţiei! Aşa ceva RAR ţi-e dat să vezi!

CÂTĂ INCONŞTIENŢĂ! A furat taxiul lui tata şi s-a proptit direct în maşina poliţiei! Aşa ceva RAR ţi-e dat să vezi!

De o dimineata plina de adrenalina a avut parte un tanar de 19 ani, din Targoviste, care a furat taxiul tatalui sau, iar apoi a facut zob o masina de politie! Baiatul a profitat de faptul ca stia unde a lasat taximetristul cheile de la masina si desi nu are permis de conducere s-a urcat la volan si a gonit nebuneste.

Aniversare cu catuse

Tanarul va implini maine 20 de ani. Tatal sau povesteste ca urma sa munceasca astazi pentru a-i cumpara un cadou frumos. Din pacate omul nu mai are taxiul la dispozitie pentru a face bani dupa ce fiul sau l-a avariat aproape suta la suta. Baiatul i-a furat cheile de la masina, in jur de sapte dimineata si a fugit cu taxiul pe drumul spre Bucuresti. Cand a vrut sa plece cu taxiul, omul a ramas stupefiat cand a sesizat ca autoturismul disparuse. A sunat imediat la 112, iar politistii au blocat soseaua pe unde gonea tanarul.

Cadou… surpriza!

“E baiatul meu, am tipat, e baiatul meu. Va asteptati sa va faca una ca asta? Nu. Maine e ziua lui. Da, voiam sa muncesc sa fac un ban, sa-i iau un tort sa-i fac ziua. Eu il iert, e vorba sa-l ierte legea, eu il iert ca sunt parintele lui”, a declarat pentru mariusbuga.ro Liviu Calin, tatal tanarului.

Prostie si muzica la maxim

Tanarul nu a vrut insa sa opreasca la semnalele oamenilor legii si a izbit puternic echipajul de politie. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Baiatul a fost dus la unitatea de primiri urgente de Titu unde i s-au luat probe de sange si urina sa se stabileasca daca a consumat droguri. Tanarul povesteste ca a facut toata tarasenia din prostie. Regreta ce s-a intamplat, dar prea tarziu pentru a mai repara ceva din pagubele produse. “Din prostie, nu m-am gandit sa fac lucrul asta. Cum ai furat cheile? Stiam de ele ca e masina mea. Nu ai permis? Nu am permis. Ce sa mai zic acum, mai pot sa mai zic ceva. Ai intrat intr-un echipaj de politie.. din greseala. Ai fost avertizat de politist sa opresti. N-am auzit ca aveam muzica. Ai consumat alcool? Nu. Droguri? Nu”, ne-a marturisit Vicentiu Calin, fiul taximetristului.

Taximetristii, stupefiati

“A gresit ca a lasat cheia la intamplare? Nu, de ce? E in propria casa. Trebuie s-o punem in seif sau cum? Nu se astepta ca baiatul lui sa aiba un comportament. Nu e arma, e o simpla cheie. Daca nici in casa ta nu esti in siguranta…”, crede Flavius Daniel, colegul taximetristului.

A scapat ca prin minune

Medicii s-au minunat si ei cand au constatat cat de usor a scapat soferul de ocazie dupa ce s-a dat cu taxiul peste cap “A fost adus cu un traumatism minor, la nivelul ambelor gambe, escoriatii, echilibrat hemodinamic, constient. S-a efectuat sutura, toaleta plagilor’, ne-a precizat dr.Silviu Colomei, medic la Spitalul Titu. Chiar daca a fost iertat de tatal sau pentru ce a facut, tanarul nu scapa de pedeapsa prevazuta de lege. Risca sa ajunga dupa gratii “Conducatorul autoturismului taxi nu a oprit la semnalul regulamentar al politistului, intrand in coleziune cu o autospeciala a politiei Titu ce se afla in blocaj”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Tanarul a fost dus la politie pentru audieri. Oamenii legii au intocmit dosar penal pe numele lui pentru furt calificat, distrugere dar si conducere fara permis. Daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 15 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial