2 mai 2024
Caravană de vaccinare la Dărmăneşti şi Vlădeni. Deputatul Daniel Blaga:  “Când oamenii buni pun umăr lângă umăr”

Caravană de vaccinare la Dărmăneşti şi Vlădeni. Deputatul Daniel Blaga: “Când oamenii buni pun umăr lângă umăr”

Când oamenii buni pun umăr lângă umăr

Priveam, dimineaţă, o ştire la un post de televiziune şi l-am văzut pe maestrul Victor Rebengiuc vorbind despre vaccin. Şi spunea aşa: “Ce conţine vaccinul? Pentru mine conţine siguranţă, siguranţa că pot ieşi în lume fără mască, că pot participa la spectacole, că pot merge la mall să îmi cumpăr ce am nevoie. Înseamnă speranţă, speranţa că voi putea fi cu familia mea, fără probleme, fără pericol. Aşa că, sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze! Este cel mai bun lucru pe care să îl faci, care să ne scoată din această nenorocire, din această nesiguranţă, din această teamă pe care o trăim în permanenţă. Aşa că, sfătuiesc pe toată lumea, vaccinaţi-vă! E cel mai bun lucru pe care îl puteţi face!”

Şi tot în această dimineaţă am ajuns în comuna Dărmăneşti, acolo unde m-am alăturat caravanei de vaccinare organizată de cunoscutul medic Romeo Floricică-Voicu, consilier USRPLUS Dărmăneşti.

Timp de două zile, între 5 şi 6 iunie, începând cu 9 dimineaţa şi până seara, domnul doctor, alături de echipa sa, cu voluntari inimoşi, merg în satele din Vlădeni și Dărmăneşti pentru a îi imuniza pe cei care au înţeles cât de important este vaccinul.

Specialiştii folosesc serul Pfizer, iar pentru vaccinare nu aveţi nevoie de programare.

Primările Vlădeni și Dărmăneşti au pus la dispoziţie pentru acest eveniment locaţiile, unde oamenii sunt aşteptaţi pentru a fi vaccinaţi.

În plus, toţi cei care se vaccinează week-end-ul acesta au şanse mari să se aleagă şi cu premii consistente, oferite de Grupul de firme SOCERAM Doiceşti, printre care două autoturisme Dacia Logan sau 100 de televizoare inteligente şi combine frigorifice.

Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect important!

Rămân la convingerea că mai presus de orice sănătatea tuturor este cea care contează cu adevărat, iar vaccinarea rămâne singura soluţie pentru a pune capăt pandemiei cât mai curând.

Împreună învingem pandemia!“, a declarat deputatul Daniel Blaga, liderul USRPLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial