27 aprilie 2024

Când nimeni nu se mai aştepta… Ce se întâmplă cu gările din Târgovişte, Pucioasa şi Titu!

polgara„Am o veste bună legată de Gara din Târgovişte, aceasta va fi finanţată prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare în 2018. Va fi o lucrare de refacere completă, de refuncţionalizare şi de consolidare a acestei clădiri.

De asemenea, vom introduce anul acesta la lucrări de reparaţii consistente gările din Pucioasa şi Titu. Târgoviştea va intra pe programul Operaţional, se face studiu de fezabilitate şi după ce avem făcut acest studiu vom şti şi suma necesară pentru această investiţie. Important este că suntem în program cu această gară.

Este extrem de important pentru noi acest lucru. Lucrările de la Titu şi Pucioasa se fac pe cheltuieli de reparaţii curente, vor fi adjudecate anul acesta şi executate. Sper să nu-l aud pe primarul de la Titu că a rezolvat problema gării cu dl Miculescu sau cu UNPR-ul care nu mai există”, a declarat senatorul PSD de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

dn71„Am cerut de asemenea la Ministerul Transporturilor să se ia în analiză realizarea unor lucrări de îmbunătăţire a ieşirilor din Târgovişte, adică patru benzi ca să fiu mai exact pentru Târgovişte-Răzvad pe DN 72, Târgovişte- Aninoasa pe DN 71 şi Târgovişte- Priseaca-Dragomireşti pe DN 72A.

Cred că se pretează cel mai bine ultimul, Târgovişte spre Dragomireşti, am putea să avem un Drum Expres cu patru benzi care pune altfel în valoare oraşul, cu pistă de biciclete, cu tot ceea ce este necesar”, a mai spus senatorul Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial